Oplossingen

Je eigen (Facebook) webshop beginnen

Altijd al een webshop willen starten en gedacht dat dat moeilijk zou zijn? bartistiek Design biedt een eenvoudige, maar zeer krachtige oplossing die het mogelijk maakt vandaag nog een webshop te starten. Social media integratie en direct verkopen op uw Facebook-pagina? Ook dat is zonder meerkosten meteen vanaf het openen van de webshop mogelijk. Zelfs als u alleen een Social media shop wilt en geen website heeft.

Lees meer...

CD/DVD duplicatie

bartistiek Design heeft apparatuur in huis om CD's en DVD's te dupliceren en te bedrukken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit CD's en DVD's en wordt het oppervlak van uw drager aflopend bedrukt (inktjet, watervast). De Epson CD/DVD robot kan tot 20 DVD en 40 CD's per uur dupliceren.

Lees meer...

Domeinnaam reserveren

Heeft u een mooie domeinnaam in gedachten? Bent u van plan om binnenkort een website, blog of webshop te laten bouwen? Dan is het verstandig om uw gewenste domeinnaam direct te reserveren. Het kan zo zijn dat de domeinnaam die u in gedachten heeft nu vrij is en volgende week niet meer. Er worden namelijk duizenden domeinnamen per dag geregistreerd.

Lees meer...