Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en website promotie bieden u de mogelijkheid om uw website onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten en/of geïinteresseerden. Meer dan 90% van de internetgebruikers maken bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet. De meest gebruikte zoekmachine in Nederland zijn Google en Bing.

Om goed gevonden te worden is het daarom van belang dat uw website bij de zoekmachines op juiste wijze opgenomen wordt. Daardoor krijgt u een zo hoog mogelijke positie.


De website optimaliseren voor SEO

bartistiek Design kan uw website optimaliseren voor zoekmachines. Daarbij ligt de nadruk op Google SEO, omdat deze zoekmachine op dit moment nog het meest belangrijk is. Uw website wordt zo aangemeld dat u op een aantal zoektermen in de top-10 notering terecht komt*.

Klanten waarbij bartistiek Design een dergelijke websitepromotie (zoekmachine-optimalisatie) uitvoerde, rapporteerden een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een toename van het daadwerkelijke aantal verkopen en klanten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor optimalisatie van uw website binnen zoekmachines en websitepromotie? Neem dan contact met ons op.

* Het is onmogelijk posities binnen zoekmachines te garanderen. Het is een streven van bartistiek Design om deze notering voor u te bereiken.