Drukwerkbegeleiding

U denkt bij een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje waarschijnlijk vooral aan de tekst en het ontwerp. Het loont echter de de moeite om ook stil te staan bij de keuze van een drukker (of printer).

 

Voor iedere opdracht kan een andere drukker de juiste zijn; iedere drukker heeft zijn specialisatie, een eigen prijslijst en specifieke wensen voor het aanleveren van het ontwerp.

Alleen in Limburg zijn er al meer dan 170 drukkerijen. In heel Nederland zijn het er meer dan 3.500.

De juiste materiaalkeuze

Wat is voor een opdracht het beste materiaal? Wordt het mat-, MC mat-, silk of coated papier? Gestreken of ongestreken papier? 180, 190 of toch 240 gram? Niet ieder ontwerp is geschikt voor al het materiaal. En niet al het materiaal is geschikt voor elke opdracht of budget.


Drukwerkbegeleiding

bartistiek Design helpt u graag de juiste keuze te maken en neemt, als u dat makkelijk en prettig vindt, het gehele proces van drukwerkbegeleiding van u over. U hoeft alleen nog aan te geven wanneer u het drukwerk nodig heeft en we komen, als het even kan, het drukwerk zelfs persoonlijk brengen.

 

Begeleiden van drukwerk is vakwerk. bartistiek Design heeft nauwe contacten met drukkers en printshops, kent de valkuilen en controleert de kwaliteit nauwlettend.