Online realisatie

bartistiek Design heeft de expertise om uw online medium (website, e-mail campagne, brochure, magazine) te realiseren en is op de hoogte van de nieuwe trends en technieken en beperkingen.


Het ontwerp is de basis en de realisatie van uw online communicatiemiddel maakt het tastbaar en compleet. Wij kunnen beide realiseren en dat zorgt voor consistentie en een kwalitatieve uitvoering, waardoor uw klanten zullen ervaren wat wij samen bedoeld hebben. Wij bieden::

  • Realisatie van uw website op basis van het content management systeem Joomla (eventueel door uzelf te voorzien van nieuwe inhoud)
  • Realisatie van uw online brochures en magazines
  • Realisatie van uw e-mail templates met behulp van MailChimp
  • Realisatie van uw Facebook banner of Twitter avatar

Staat uw wens er niet bij? Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn eerlijk en transparant in wat we kunnen en wat niet. Bluf houden we niet van, want dat brengt uw tijdslijnen en budget en onze reputatie in gevaar.

 

Web hosting

Webhosting (of hosting) is het onderbrengen van uw website op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is de website bereikbaar voor al uw bezoekers.

Hosting bij bartistiek Design

Indien wij uw website ontworpen en gerealiseerd hebben, kunnen we tevens de hosting, aanvragen van de domeinnamen en certificaten voor een veilige verbinding voor uw website verzorgen. U huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server en zorgen ervoor dat de website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal.

Optimale service en snelheid

Breng uw website bij bartistiek Design onder en ervaar onze optimale service en snelheid! Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld. Er is altijd een pakket dat bij u past.