Hoe bartistiek Design je branding realiseert en waarom dat belangrijk is voor je bedrijf

In de wereld van zakendoen, waar visuele aantrekkingskracht en merkherkenning van cruciaal belang zijn, speelt bartistiek Design een essentiële rol. Het vormgeven van een sterk en herkenbaar merk is een strategische zet die bedrijven kan helpen zich te onderscheiden in de markt en een blijvende indruk achter te laten bij klanten. Dit artikel beschrijft de rol van bartistiek Design in het realiseren van branding en waarom dit van vitaal belang is voor elk bedrijf.

Blijf plakken met stickers. Een verrassend goed reclamemiddel

Feestje? Speciale gelegenheid? Je blijft plakken! Klantbeleving en het opbouwen van een persoonlijke band met jouw relaties worden steeds belangrijkere, onderscheidende factoren. Het doel? Om op ieder moment van het jaar de juiste boodschap, op precíes het juiste tijdstip aan die klant te laten zien. Onze stickers en etiketten bieden volop mogelijkheden!

Branding van je bewegwijzering in je kantoor; saai of een uitgelezen kans?

Toiletbordjes, wegbewijzering en huisnummers; je ziet zo overal en dus ook in jouw kantoor. Op dit moment heb je je kantoor waarschijnlijk uitgerust met een reclame aan de buitenkant en heb je standaard bordjes besteld voor je kantoren, restaurant en toiletten. Vindbaarheid is immers enorm belangrijk en je wil je klanten en medewerkers niet laten dwalen door je kantoorpand. Maar standaard is een gemiste kans voor jou als ondernemer!

Twintig procent meer winst door design

Een nieuw product levert bijna 20 procent meer op als er bij de ontwikkelingsfase veel aandacht wordt besteed aan design. Dit blijkt uit het wetenschappelijk onderzoek 'Effectiviteit van Design', geïnitieerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en gefinancierd door Stichting Pictoright en het ministerie van Economische Zaken. Het onderzoek werd uitgevoerd door de Erasmus Universiteit en de TU Delft. Vierhonderd managers van Nederlandse bedrijven in de goederenproducerende en de dienstverlenende sectoren namen deel aan het onderzoek.