Onze Diensten

Diensten om u te ontzorgen. Pure verwennerij

Grafisch ontwerp

bartistiek Design verzorgt de grafische vormgeving van uw complete online en offline huisstijl. U kunt bij ons terecht voor uw logo, brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen, digitale producten zoals websites en ontwerpen voor gebruik in verschillende media.

Lees meer...

Communicatieadvies

Een boodschap laten overkomen vergt meer dan een mooi ontwerp. Een goed ontwerp is absoluut belangrijk. Net zo belangrijk is het proces dat vooraf gaat aan het uiteindelijke ontwerp.

Lees meer...

Drukwerkbegeleiding

U denkt bij een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje waarschijnlijk vooral aan de tekst en het ontwerp. Het loont echter de de moeite om ook stil te staan bij de keuze van een drukker (of printer).

Lees meer...

Online Design

Tegenwoordig is alleen een website niet meer voldoende (al kunnen we dat nog steeds heel goed bij bartistiek). Ook digitale uitgaven van uw brochures of magazines staan tegenwoordig online en uw campagnes worden uitgevoerd of aangevuld met mooi opgemaakte e-mail nieuwsbrieven.

Lees meer...

Online realisatie

bartistiek Design heeft de expertise om uw online medium (website, e-mail campagne, brochure, magazine) te realiseren en is op de hoogte van de nieuwe trends en technieken en beperkingen.

Lees meer...