WishABag

Logo WishABag shop

De letters "WishABag" zijn met krachtige, moderne en ook tijdloze vorm neergezet. Het primaire product dat onder het merk verkocht wordt zijn tassen. Om aan te geven dat het meer betreft dan alleen de tassen (ook de blogging, style en cosmetics), is het woord Co met een tassenhanger (de &) aan het woord "Bags" gehangen. Daardoor vormen "WishABag" en "Co" een geheel.

Het woord Co is met een schrijfmachine lettertype weergegeven. Dit omdat dit ook een tijdloos en modern ogend lettertype is dat zijn oorsprong heeft gevonden in de schrijfmachinewereld, hetgeen een knipoog is naar blogging.

Het woordmerk is in een cirkel geplaatst met de kleur bruin. De cirkel is op zijn beurt op een achtergrond met een patroon geplaatst. In het patroon zijn strakke symbolen voor een tas, een cosmetisch artikel en een schrijfblad verwerkt, die de productrange versterkt. Het logo zal zoveel mogelijk op het patroon geplaatst worden. Individueel kan het patroon gebruikt worden voor inpakpapier, een achterwand mocht het tot een fysieke winkel komen, achtergronden voor knoppen op de website, papieren of plastic tassen enz.