Branding van je bewegwijzering in je kantoor; saai of een uitgelezen kans?

Toiletbordjes, wegbewijzering en huisnummers; je ziet zo overal en dus ook in jouw kantoor. Op dit moment heb je je kantoor waarschijnlijk uitgerust met een reclame aan de buitenkant en heb je standaard bordjes besteld voor je kantoren, restaurant en toiletten. Vindbaarheid is immers enorm belangrijk en je wil je klanten en medewerkers niet laten dwalen door je kantoorpand. Maar standaard is een gemiste kans voor jou als ondernemer!

 

Functioneel hoeft niet saai te zijn

bartistiek branding kantoor quote

bartistiek ziet de bewegwijzering en signing van je kantoor als een verlengstuk van je brand experience en niet alleen als een noodzakelijk iets. Wij ontwerpen de bewegwijzering in je huisstijl en realiseren deze met contour gesneden stickers en plaatmateriaal (dibond, forex, acrylaat). Op die manier wijzen we al je klanten en bezoekers de weg door je pand op een creatieve manier en laten we je ze je merk ook intern beleven. Alles op basis van eigen vorm, kleur en opdruk.

Op de vloer met tapijt of stickers, aan de muur of het plafond met stickers of plaatmateriaal? Ieder kantoor heeft zijn eigen DNA waar we ons aan conformeren. We laten je bezoekers en medewerkers ook in je kantoor je merk voelen en beleven en maken van je bewegwijzering en signing een instrument in plaats van een kostenpost.

Kleed de boel zo levendig aan als jij dat wil en maak ook je kantoor onderdeel van je huisstijl. Je zult zien dat klanten en medewerkers met meer plezier door je pand lopen.