Blijf plakken met stickers. Een verrassend goed reclamemiddel

Feestje? Speciale gelegenheid? Je blijft plakken! Klantbeleving en het opbouwen van een persoonlijke band met jouw relaties worden steeds belangrijkere, onderscheidende factoren. Het doel? Om op ieder moment van het jaar de juiste boodschap, op precĂ­es het juiste tijdstip aan die klant te laten zien. Onze stickers en etiketten bieden volop mogelijkheden!

 

Je kunt niet meer om stickers en etiketten heen. Een persoonlijke boodschap op een fles wijn of een nieuwjaarswens? Een relatief kleine investering levert waardevolle exposure op. Maak een onuitwisbare indruk met onze etiketten en labels.

Van een sticker-seizoen mag je allang niet meer spreken! Voor elke feestelijke gelegenheid, op elke feestdag liggen er volop kansen om te schitteren. Om samen te groeien help ik je graag op weg en inspireer ik je graag met de mogelijkheden die onze stickers, labels en etiketten bieden!

Een paar voorbeelden van de onderscheidende eigenschappen van onze stickers en etiketten.

Persoonlijke aandacht

Verras jouw klant met een persoonlijke boodschap op een cadeau of pakketje. Een relevante boodschap bovendien, passend bij de gelegenheid en bij het moment van het jaar. We kunnen stickers al in een kleine oplage produceren. Deel je wensen met ons en laten we samen kijken wat er kan.